Magyar Gyermekorvosok Társasága
2024. évi jubileumi Nagygyűlése

        2024. november 14-16.
       Debrecen, Kölcsey Központ

Magyar Gyermekorvosok Társasága
2024. évi jubileumi Nagygyűlése

2024. november 14-16.
Debrecen,
Kölcsey Központ
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Kongresszus időpontja:                           2024. november 14-16.

Pre-kongresszus:                                       2024. november 13. (szerda), 10.00 – 17.00 óra Early life origin of diseases: Satellite Symposium of the
                                                                                 100th Jubilee Meeting of the Hungarian Pediatric Association

Kongresszus megnyitója:                        2024. november 14. (csütörtök), várhatóan 10.30 óra

Kongresszus zárása:                                 2024. november 16. (szombat), kb. 14.00 óra

Kongresszus helyszíne:                            Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

Kiállítás helyszíne:                                    Kölcsey Központ, földszinti Foyer

Ebédek helyszíne:                                      Kölcsey Központ, Átrium étterem

Kísérő programok:                                    2024. november 14., csütörtök
                                                                        Vacsora a Kölcsey Központ Nagytermében

                                                                        2024. november 15., péntek
                                                                        Vacsora a Kölcsey Központ Nagytermében

HATÁRIDŐK

Előadások/poszter prezentációk absztraktjainak beküldési határideje:        2024. szeptember 9.

Kedvezményes jelentkezési határidő:                                                                       2024. szeptember 16.

Absztraktok elfogadásának visszaigazolása:                                                           2024. szeptember 30.                                   

Szállásfoglalás határideje:                                                                                             2024. október 2.

Végleges szakmai program publikálása:                                                                    2024. október 7.

E-poszter beküldésének határideje:                                                                            2024. október 31.

Végső jelentkezési határidő:                                                                                          2024. november 4.

EBÉDEK

Büféasztalos ebéd lehetőséget szervezetten a Lycium Hotel Átrium éttermében biztosítunk a regisztrált résztvevők részére, előzetes megrendelés alapján, a végleges programban feltüntetett időpontban.

Az ebédek költségét a részvételi díjak nem tartalmazzák.
Ebéd költsége: bruttó 9 500 Ft/nap

Helyszíni ebédrendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

Felhívjuk gluténérzékeny vendégeink figyelmét, hogy az ételek általános konyhán készülnek, így a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak minimális étel keresztszennyeződések!

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

2024. november 14., csütörtök
Vacsora a kongresszus helyszínén
Költségét a részvételi díj tartalmazza, de csak abban az esetben rendeljük meg az étkezést, ha online regisztrációja során jelöli igényét.
Kísérők esetén: Térítés ellenében igényelhető online regisztrációkor.
A részvételi díj a november 14-i vacsora esetén csak az étkezést tartalmazza. A vacsorát követő program az MGYT szervezésével és támogatásával kerül megtartásra.

2024. november 15., péntek
Vacsora a kongresszus helyszínén
Költségét a részvételi díj nem tartalmazza, online regisztráció során igényelhető térítés ellenében.
A vacsora költsége: bruttó 20 000 Ft/fő.
Kísérők esetén: Térítés ellenében igényelhető online regisztrációkor.

Helyszíni vacsorarendeléseket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

PARKOLÁS A KONGRESSZUS HELYSZÍNÉN

A Kölcsey Központ a belvárosban található, könnyen megközelíthető, viszont parkolásra csak fizető parkolókban van lehetőség a környéken.
Amennyiben mégis autóval szeretné megközelíteni a helyszínt, javasoljuk a Kölcsey Központ alatti mélygarázst, ahol a parkolás díja: 480 Ft/óra. Számla igényét a kijáratnál lévő biztonsági őrnek kell jelezni, melyet postán küldenek el a megadott címre.
A Kölcsey Központtal szemben található Bethlen utcai parkoló napi díja: 1 700 Ft/szgk/nap.

SZÁMLÁZÁS, FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A regisztráció visszaigazolásával egyidejűleg a díjbekérő is elküldésre kerül, mely alapján várjuk az utalás beérkezését.

A jelentkezést követően kapott visszaigazolást kérjük ellenőrizze és ha bármi javítás szükséges, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, illetve az utalást ne indítsa el.
Csak a helyesen visszaigazolt szolgáltatásokat kérjük kiegyenlíteni. Az esetlegesen hibásan igényelt és fizetett szolgáltatások összegét csak a lemondási feltételeknél szereplő határidőkig áll módunkban visszatéríteni.

Amennyiben Önnek a részvételét egy cég támogatja, de a díjbekérőt a rendszer az Ön részére is küldi, ne indítsa el az utalást. A regisztráció folyamán, a számlázási rovatban megadott kapcsolattartó részére is küldésre kerül a díjbekérő, a kifizetést mi intézzük az Önt támogató céggel.

Regisztrációja akkor válik véglegessé, amikor a díjbekérő összege a megadott határidőkigbeérkezik a bankszámlánkra. Az utalás beérkezését követően a regisztrációkor megadott számlázási névre és címre készül és kerül kiküldésre a számla.

A Club Service Kft. jogosult elektronikus számlák kiállítására, illetve ezen számlák e-mailben történő kézbesítésére, mely számlákat a számla befogadója eredeti dokumentumnak tekint. A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli.

A Club Service Kft. papír formátumú számlákat abban az esetben állít ki, amennyiben a megrendelő ezt az igényét a regisztráció során jelzi a szervezőirodának.

A számlafizető felelősséget vállal azért, hogy az elektronikus számlákat a vonatkozó helyi törvényeknek megfelelően kezeli. Kérjük, hogy a számlázásra vonatkozó rovatot feltétlenül töltse ki, valamint adja meg a kontaktszemély nevét, e-mail címét és telefonszámát, akivel szükség esetén számlázási ügyben a szervezőiroda felveheti a kapcsolatot. Adathiányos számlázási rovattal megrendelését nem áll módunkban elfogadni. A számlázási nevet, címet és e-mail címet kérjük, pontosan adják meg. Számlával kapcsolatos reklamációt a számla kézhezvételét követő 8 napon belül (levél, e-mail) fogadunk el.

Határidőn túl számlát módosítani, illetve sztornózni nincs lehetőség.

Szállás megrendelését 2024. október 2-ig, regisztrációra vonatkozó megrendelését pedig 2024. november 4-ig mondhatja le térítésmentesen. A határidők utáni lemondás esetén az összes, megrendelt szolgáltatás díját teljes mértékben meg kell fizetni.

A megrendelt szolgáltatások költségeinek ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak!

KIÁLLÍTÓK/TÁMOGATÓK

A kongresszus szponzorációjával kapcsolatban kérjük, keresse irodánkat.

Balogh Orsolya
Tel.: 06 52/522-229
E-mail: mgyt2024@clubservice.hu vagy baloghorsi@clubservice.hu

TÉRKÉP

Kattintson az alábbi linkre:
TÉRKÉP

A helyszín térképe kattintás után új ablakban nyílik meg.

HASZNOS INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK